Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24603
Назва: Системи автоматизованого проектування
Автори: Стефанов, Володимир Олександрович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Системи автоматизованого проектування". I семестр 2024-2025 н.р.; освітній рівень: перший (бакалавр); галузь знань: 13 Механічна інженерія; спеціальності: 131 Прикладна механіка, 133 Галузеве машинобудування; освітні програми: Будівельні, колійні, гірничі та нафтогазопромислові машини (БКГНМ), Оганізація паливно-мастильного господарства підприємств (ОПМГП) / укладач В. О. Стефанов. - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - 8 с.
Короткий огляд (реферат): Якщо вас цікавлять питання інтегрованого виробництва на підприємствах та впровадження ситем автоматизованого проектування в машинобудуванні, Вам потрібно саме це! Досвід показує, що автоматизоване проектування підвищує продуктивність ТПВ від 2 до 10 і більше разів (залежно від можливостей використовуваної системи), сприяючи при цьому підвищенню якості ТПВ. Останнє досягається як за рахунок пропрацювання варіантів та вибору оптимального технологічного процесу, так і завдяки тому, що технолог звільняється від повторюваних нетворчих задач і може використати час й інтелектуальні сили на принципові визначальні проблеми. Курс "Системи автоматизованого проектування" ґрунтується на знаннях, отриманих студентами при вивченні базових дисциплін "Інформатика", "Основи комп'ютерних технологій", "Математичне моделювання на ЕОМ", а також спеціальних дисциплін "Технологія приладобудування", "Основи конструювання елементів приладів" та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24603
Розташовується у зібраннях:ОП "Будівельні, колійні, гірничі та нафтогазопромислові машини"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf367.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.