Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24606
Назва: Автомобілі і трактори
Автори: Євтушенко, Андрій Вікторович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Автомобілі і трактори". ІІ семестр 2024-2025 н.р.; освітній рівень: перший (бакалавр); галузь знань: 13 Механічна інженерія; спеціальність: 133 Галузеве машинобудування; освітня програма: Будівельні, колійні, гірничі та нафтогазопромислові машини (БКГНМ) / укладач А. В. Євтушенко. - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Метою начального курсу є вивчення основ теорії, конструкції, основ конструювання, засобів і методів розрахунків систем, вузлів та механізмів автомобілів і тракторів, а також напрямків вдосконалення їх конструкції. Курс базується на знаннях, отриманих при вивченні фізики, вищої математики, опору матеріалів, будівельної механіки, теоретичної механіки, теорії машин та механізмів, деталей машин та основ конструювання, електротехніки та електричних машин, матеріалознавства та технології металів, теплотехніки та теплотехнічних установок, обчислювальної техніки та програмування. Цей курс є базовим для подальшого вивчення таких професійних дисциплін, як будівельні, колійні, дорожні, підйомно-транспортні та вантажнорозвантажувальні машини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24606
Розташовується у зібраннях:ОП "Будівельні, колійні, гірничі та нафтогазопромислові машини"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf219.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.