Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24719
Назва: Основи проектування будівельних конструкцій
Автори: Никитинський, Андрій Володимирович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Основи проектування будівельних конструкцій". ІІ семестр 2024-2025 н.р.; 101-ПЦБ-Д23, 131-ПЦБ-Д23 / укладач А. В. Никитинський. - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Проектування будівельних конструкцій - складний процес, який складається з багатьох етапів та враховує багато факторів, які залежать від призначення розмірів будівлі або споруди. Система проектування будівельних конструкцій повинна узгодити і врегулювати об'ємно - планувальні рішення архітектора і конструктора з розмірами всіх конструктивних елементів будівлі або споруди. Тому не одна з будівельних конструкцій не може бути довільною, а повинна обумовлюватися остаточним призначенням проекту. Проектування будівельних конструкцій вимагає дотримання будівельних норм і правил, пов'язаних із забезпеченням необхідної довговічності і надійності будівельних конструкцій. Норми проектування будівельних конструкцій визначають межу їх граничних значень і встановлюються з урахуванням можливих негативних характеристик і інших негативних чинників, що впливають на роботу конструкцій. Тут враховується якість матеріалів, деформації, тріщини, переміщення, напруження, які неприпустимі протягом усього терміну експлуатації будівельних конструкцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24719
Розташовується у зібраннях:ОП "Промислове та цивільне будівництво"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf332.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.