Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2475
Title: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни “Комплексна механізація та автоматизація вантажно-розвантажувальних робіт”. Частина 1
Authors: Романович, Євгеній Валентинович
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни “Комплексна механізація та автоматизація вантажно-розвантажувальних робіт”. Частина 1 / укладач : Є. В. Романович ; кафедра "Будівельні, колійні та вантажно-розвантажувальні машини”. - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 32 с.
Abstract: Призначені для практичного закріплення теоретичних знань, набутих студентами спеціальності 7.090214 “Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання” усіх форм навчання з курсу “Комплексна механізація та автоматизація вантажно-розвантажувальних робіт”, і містять методичний матеріал до виконання лабораторних робіт: №1 – Визначення щільності та кута природного ухилу насипного вантажу; №2 – Визначення коефіцієнта тертя насипного вантажу по деяким поверхням; №3 – Визначення продуктивності бункерних пристроїв; №4 – Дослідження зачерпувальної здатності двоканатного грейфера.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2475
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf310.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.