Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2479
Назва: Визначення якості пластичних мастил та охолоджуючих рідин : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Основи трибології і хімотології"
Автори: Кравець, Андрій Михайлович
Горбань, Валентина Геннадіївна
Дата публікації: 2009
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Визначення якості пластичних мастил та охолоджуючих рідин : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Основи трибології і хімотології" / укладачі : А. М. Кравець, В. Г. Горбань ; кафедра "Будівельні, колійні та вантажно-розвантажувальні машини”. - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 37 с.
Короткий огляд (реферат): Наведені вимоги до якості пластичних мастильних матеріалів, що застосовуються у вузлах тертя БКВРМ та охолоджуючих рідин, які застосовуються в системах охолодження ДВЗ. Наведено методики визначення показників якості названих експлуатаційних матеріалів. Дані практичні рекомендації щодо проведення дослідження їх властивостей. Визначені основні критерії, за якими робиться висновок щодо придатності або непридатності до застосування того чи іншого матеріалу у відповідних вузлах машин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2479
Розташовується у зібраннях:2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівкиpdf526.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.