Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24855
Назва: Особливості використання інформаційних технологій в освіті
Автори: Громова, Олена Володимирівна
Дата публікації: 2016
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Бібліографічний опис: Громова, О. В. Особливості використання інформаційних технологій в освіті / О. В. Громова // Стан, досягнення та перспективи інформаційних систем і технологій: матеріали XVI Всеукраїнської науково-технічної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, Одеса, 25-26 квітня 2015 р. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – С. 84-85.
Короткий огляд (реферат): Властивість живучості дозволяє ІС зберігати цілісність в умовах надзвичайних ситуацій або пристосовуватись до нових умов функціонування за рахунок реконструкції, реорганізації та реконфігурації. Живучість ІС можна розглядати і як наявність циклічно функціонуючих засобів забезпечення живучості для кожної компоненти системи. На першому етапі такого циклу відбувається статична і експертна обробка та аналіз вхідних параметрів, для отримання оцінки поточного стану окремих модулів та підсистем. Крім цього оцінюється відхилення від стану системи, що передбачений проектом. Другий етап–прогнозування динаміки зміни стану забезпечення функціонування ІС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24855
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gromova.pdf219.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.