Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2506
Title: Наближене обчислення визначених інтегралів : методичні вказівки і завдання для проведення практичного заняття з дисципліни "Чисельні методи"
Authors: Науменко, Віталій Васильович
Стрельнікова, Олена Олександрівна
Удодова, Ольга Ігорівна
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Наближене обчислення визначених інтегралів : методичні вказівки і завдання для проведення практичного заняття з дисципліни "Чисельні методи" / укладачі : В. В. Науменко, О. О. Стрельнікова, О. І. Удодова ; кафедра "Вища математика". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 32 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для більш повного засвоєння студентами факультету АТЗ розділу “Чисельне інтегрування” курсу “Чисельні методи”, але можуть бути застосовані і студентами інших спеціальностей при вивченні відповідної теми курсу вищої математики. Методичні вказівки знайомлять студентів з сучасними найбільш поширеними чисельними методами обчислення інтегралів і містять стисле викладення теоретичних відомостей, посилання на необхідну літературу, індивідуальні завдання та приклади їх виконання. Призначені для студентів спеціальності “Спеціалізовані комп’ютерні системи” денної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2506
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf306 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.