Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2509
Title: Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Електротехніка" для студентів неелектротехнічних спеціальностей механічного факультету. Частина І
Authors: Бабаєв, Михайло Михайлович
Пилипенко, В. В.
Прилипко, Андрій Андрійович
Сіроклин, Іван Миколайович
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Електротехніка" для студентів неелектротехнічних спеціальностей механічного факультету. Частина І / укладачі : М. М. Бабаєв, В. В. Пилипенко, А. А. Прилипко, І. М. Сіроклин ; кафедра "Електротехніка та електричні машини". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 46 с.
Abstract: Згідно з планом проведення лабораторних занять, студенти завчасно готуються до занять в лабораторії. Підготовка складається з вивчення відповідних розділів теоретичного курсу за конспектами лекцій і навчальної літератури, виконання необхідних розрахунків, а також охайного виконання таблиць спостережень, у які студент повинен записувати усі дані, отримані під час проведення дослідів. Студенти, що виконали усі передбачені планом лабораторні роботи і своєчасно захистили звіти про них, одержують залік за відповідний розділ курсу. Розрахунково-графічну частину лабораторної роботи, письмові відповіді на питання і оформлення звітів студенти виконують у формі домашньої роботи.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2509
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf445.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.