Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2533
Назва: Оцінка і розрахунок показників надійності : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Основи надійності, технічної діагностики і моніторингу технічного стану тягового рухомого складу"
Автори: Тартаковський, Едуард Давидович
Фалендиш, Анатолій Петрович
Устенко, Олександр Вікторович
Крашенінін, Олександр Семенович
Михалків, Сергій Васильович
Дата публікації: 2009
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Оцінка і розрахунок показників надійності : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Основи надійності, технічної діагностики і моніторингу технічного стану тягового рухомого складу" / укладачі : Е. Д. Тартаковський, А. П. Фалендиш, О. В. Устенко, О. С. Крашенінін, С. В. Михалків ; кафедра "Експлуатація та ремонт рухомого складу". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 43 с.
Короткий огляд (реферат): Дані методичні вказівки включають в себе загальні відомості з теорії ймовірності і математичної статистики, теорії надійності. Рекомендуються для студентів спеціальності "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту" спеціалізації 7.100501.01 "Виробництво, експлуатація та ремонт локомотивів" денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2533
Розташовується у зібраннях:2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf712.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.