Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2541
Назва: Методичні вказівки до теми "Термінологія зовнішньоекономічної діяльності "INCOTERMS" з курсу "Ділова англійська мова"
Автори: Коростильова, Олена Володимирівна
Дата публікації: 2009
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до теми "Термінологія зовнішньоекономічної діяльності "INCOTERMS" з курсу "Ділова англійська мова" / укладач : О. В. Коростильова ; кафедра "Іноземні мови". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 29 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки складаються з чотирьох розділів (Units): International Commercial Terms (Терміни міжнародної торговлі), Incoterms for Shipping (Терміни для навантаження, перевезення та розвантаження вантажу), Incoterms for multimodal transport and Incotermscovering payment of duty (Термінологія мультимодальних перевезень і терміни, що описують оплату мита) та Groups of Terms (Групи термінів). Для більшої наочності до деяких термінів надані схеми. До кожної теми розроблено словник активної лексики, лексичні та граматичні вправи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2541
Розташовується у зібраннях:2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf438.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.