Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2552
Назва: Культура писемного мовлення : методичні рекомендації та практично-тренувальні завдання з дисципліни "Українська мова за професійним спрямуванням"
Автори: Близнюк, Леся Миколаївна
Дата публікації: 2009
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Культура писемного мовлення : методичні рекомендації та практично-тренувальні завдання з дисципліни "Українська мова за професійним спрямуванням" / укладач : Л. М. Близнюк ; кафедра "Історія та українознавство". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 40 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації є складовою навчально-методичного комплексу дисципліни «Ділова українська мова (за професійним спрямуванням)» і підготовлені у відповідності до робочої програми цієї дисципліни. У методичних рекомендаціях порушується питання практичного застосування семантико-стилістичних ресурсів для словесної реалізації фахових знань за умов відповідності сучасним потребам і функціонування української мови. Подається поширений огляд з коментаріями та поправками щодо тенденцій розвитку стилів сучасної української мови, комунікативних ознак культури мовлення, основних труднощів словозміни й словопоєднання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2552
Розташовується у зібраннях:2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf347.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.