Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2553
Назва: Основні граматичні вимоги при створенні текстів ділових паперів : методичні рекомендації з курсу "Ділова українська мова"
Автори: Близнюк, Леся Миколаївна
Дата публікації: 2009
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Основні граматичні вимоги при створенні текстів ділових паперів : методичні рекомендації з курсу "Ділова українська мова" / укладач : Л. М. Близнюк ; кафедра "Історія та українознавство". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 37 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації є складовою навчально-методичного комплексу дисципліни «Ділова українська мова» і підготовлені відповідно до робочої програми цієї дисципліни. У методичних рекомендаціях висвітлено основні засади програмного курсу “Ділова українська мова”, теоретичний матеріал та система практичних завдань і вправ, розподілена на блоки, спрямовані на узагальнення й удосконалення набутих знань з оволодіння правилами граматики та правопису української мови як у спілкуванні на вербальному рівні, так і при оформленні приватного або офіційно-ділового письмового мовлення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2553
Розташовується у зібраннях:2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації.pdf324.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.