Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2564
Title: Побудова тягових характеристик електровозів і тепловозів з електричною передачею : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Теорія локомотивної тяги"
Authors: Фроленко, Анатолій Петрович
Бобров, В. В.
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Побудова тягових характеристик електровозів і тепловозів з електричною передачею : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Теорія локомотивної тяги" / укладачі : А. П. Фроленко, В. В.Бобров ; кафедра "Автоматика та комп’ютерні системи". - Харків : УкрДАЗТ ; Краснолиманський заочний факультет, 2009. - 36 с.
Abstract: Основи локомотивної тяги – перша сходинка у вивченні всієї теорії. У цьому розділі теорії локомотивної тяги розглядаються питання утворення сили тяги, методи побудови тягових характеристик, інші питання, пов’язані з тяговими якостями локомотивів. Мета даних практичних занять – навчитися побудови тягових характеристик електровозів і тепловозів. Рекомендовані для студентів спеціальності 6.100501.01 „Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту (Локомотиви)” заочної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2564
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки 118.pdf427.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.