Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2573
Title: Навчальна геодезична практика: методичний посібник до виконання навчальної геодезичної практики з дисциплін "Інженерна геодезія", "Основи геодезії"
Authors: Саяпін, Олександр Сергійович
Щербина, Ю. В.
Орел, Євген Федорович
Єчко, Л. В.
Issue Date: 2009
Citation: Навчальна геодезична практика : методичний посібник до виконання навчальної геодезичної практики з дисциплін "Інженерна геодезія", "Основи геодезії" / укладачі : О. С. Саяпін, Ю. В. Щербина, Є. Ф. Орел, Л. В. Єчко ; кафедра "Колія та колійне господарство". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 52 с.
Abstract: Методичний посібник підготовлено до видання у відповідності до програми навчальної геодезичної практики. Він є складовою навчально-методичних комплексів дисциплін “Інженерна геодезія”, “Основи геодезії”. Посібник складається з двох розділів. У першому розділі викладаються загальні положення з організації проведення навчальної геодезичної практики, оформлення матеріалів, складання заліку, способу формування підсумкової оцінки та оцінювання результатів практики. У другому розділі розкривається зміст практики та методика виконання робіт, які її складають.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2573
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.