Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2574
Title: Будівництво штучноі споруди: методичний посібник до виконання індивідуальних завдань та практичних занять з дисципліни “Технологія та механізація залізничного будівництва”
Authors: Саяпін, Олександр Сергійович
Камчатна, Світлана Миколаївна
Мануйленко, Володимир Григорович
Issue Date: 2011
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Будівництво штучноі споруди: методичний посібник до виконання індивідуальних завдань та практичних занять з дисципліни “Технологія та механізація залізничного будівництва" / укладачі: О. С. Саяпін, С. М. Камчатна, В. Г. Мануйленко; кафедра "Колія і колійне господарство". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 46 с.
Abstract: У методичному посібнику розглянуті питання будівництва штучної споруди (міст, труба) при спорудженні земляного полотна залізниці, містяться дані щодо складу і технології виконання робіт під час будівництва штучної споруди, а також список рекомендованої літератури. У заключному розділі викладені вказівки щодо техніки безпеки й охорони праці під час провадження робіт і правила та вимоги до оформлення й захисту звітних матеріалів. Рекомендується студентам напряму 6.070108 “Залізничні споруди та колійне господарство” денної та заочної форм навчання для курсового й дипломного проектування, а також для самостійної підготовки до практичних і лабораторних занять з дисципліни “Технологія та механізація залізничного будівництва”.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2574
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки 45.pdf519.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.