Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2577
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних, розрахунково-графiчних і контрольних робіт з дисципліни “Геодезичне забезпечення галузі”. Частина 1
Authors: Саяпін, Олександр Сергійович
Щербина, Ю. В.
Орел, Євген Федорович
Єчко, Л. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання лабораторних, розрахунково-графiчних і контрольних робіт з дисципліни “Геодезичне забезпечення галузі”. Частина 1 / Укладачі : О. С. Саяпін, Ю. В. Щербина, Є. Ф. Орел, Л. В. Єчко ; кафедра „Колія і колійне господарство”. - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 32 с.
Abstract: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт складено відповідно до програм з дисципліни “Геодезичне забезпечення галузі” для спеціальностей 100502 “Залізничні споруди та колійне господарство”, 092101 “Промислове та цивільне будівництво”. Лабораторні і розрахунково-графічні роботи мають за мету навчити студента виконувати геодезичні розрахунки у застосуванні до прикладних задач, котрі доводиться вирішувати під час будівництва та реконструкції інженерних споруд залізничної інфраструктури, у тому числі у колійному господарстві. У першій частині методичних вказівок розглядаються задачі з перенесення з проектних документів на місцевість контурів інженерної споруди та точок залізничних кривих. Результати робіт повинні бути оформлені у вигляді звітів і захищені. Сума балів, отримана студентом за виконану роботу, є складовою загальної суми балів за відповідний модуль навчального процесу. Рекомендується для студентів спеціальностей 7.100502 “Залізничні споруди, колія та колійне господарство” та 7.092101 “Промислове та цивільне будівництво” денної та заочної форм навчання при вивченні дисципліни “Геодезичне забезпечення галузі”.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2577
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf588.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.