Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2601
Title: Нарисна геометрія : методичні вказівки та контрольні завдання для студентів заочної форми навчання будівельних спеціальностей. Частина 1
Authors: Новиков, Вадим Володимирович
Ольхова, Г. Л.
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Нарисна геометрія : методичні вказівки та контрольні завдання для студентів заочної форми навчання будівельних спеціальностей. Частина 1 / укладачі : В. В. Новиков, Г. Л. Ольхова ; кафедра "Нарисна геометрія та комп’ютерна графіка". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 43 с.
Abstract: Вивчення нарисної геометрії і креслення необхідно для придбання знань і навичок, що дозволяють складати і читати технічні креслення, проектну документацію, а також для розвитку інженерної просторової уяви. Загальним для нарисної геометрії і креслення є метод побудови зображень, названий методом проектування. У нарисній геометрії вивчають теоретичні основи цього методу, у кресленні – його практичне використання. Знання з побудови зображень, розв’язання проекційних задач, придбані в нарисній геометрії, правила складання й оформлення креслень, вивчені в кресленні, мають широке застосування при розробці проектів і здійсненні їх у реальності.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2601
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf2.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.