Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2669
Title: Розрахунок роботи центрального кондиціонера в зимовий і літній періоди : методичні вказівки до виконання дипломного проектування, практичних занять та контрольної роботи з дисципліни "Опалення, вентиляція та кондиціонування повітря"
Authors: Єрощенков, Станіслав Аркадійович
Счастний, Євген Євгенович
Ярошенко, Т. І.
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Розрахунок роботи центрального кондиціонера в зимовий і літній періоди : методичні вказівки до виконання дипломного проектування, практичних занять та контрольної роботи з дисципліни "Опалення, вентиляція та кондиціонування повітря" / укладачі : С. А. Єрощенков, Є. Є. Счастний, Т. І. Ярошенко ; кафедра "Теплотехніка та теплові двигуни". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 26 с.
Abstract: Приведено методику розрахунку і вибору системи кондиціонування повітря для будинку промислового підприємства. Методика може бути використана для виконання дипломного проектування студентами спеціальності ТЕ, а також для проведення практичних занять, виконання контрольних і розрахунково-графічних робіт студентами спеціальностей ТЕ і ПЦБ. Розглянуто процеси в h-d - діаграмі вологого повітря, що дає можливість проводити практичні розрахунки процесів обробки повітря у холодний і теплий періоди часу.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2669
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf374.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.