Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2683
Title: Ведіння форм первинної звітноcті на станції при керуванні рухом поїздів : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Управління експлуатаційною роботою та якістю перевезень на залізничному транспорті"
Authors: Бутько, Тетяна Василівна
Долгополов, Петро Віталійович
Лаврухін, Олександр Валерійович
Прохорченко, Андрій Володимирович
Прохоров, Віктор Миколайович
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Ведіння форм первинної звітноcті на станції при керуванні рухом поїздів : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Управління експлуатаційною роботою та якістю перевезень на залізничному транспорті" / укладачі : Т. В. Бутько, П. В. Долгополов, О. В. Лаврухін, А. В. Прохорченко, В. М. Прохоров ; кафедра "Управління експлуатаційною роботою". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 56 с.
Abstract: Викладено рекомендації до ведіння форм станційної первинної звітності з відображення поїзних процесів та технічного стану об’єктів, від яких залежить безпека руху на станціях та прилеглих перегонах. Реалізацію викладених рекомендацій продемонстровано на конкретних взаємопов’язаних прикладах заповнених форм документів з урахуванням цілого ряду поїзних та технічних ситуацій (у тому числі і нестандартних), що реально мають місце у процесі перевезень.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2683
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf759.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.