Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2684
Title: Розрахунки технічних норм експлуатаційної роботи залізниці та її дирекцій : методичні вказівки до розрахункової роботи з дисципліни "Управління експлуатаційною роботою та якістю перевезень"
Authors: Данько, Микола Іванович
Кулешов, Вячеслав Михайлович
Березань, О. В.
Малахова, Олена Анатоліївна
Сіконенко, Григорій Михайлович
Житник, І. А.
Щербина, Марина Євгенівна
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Розрахунки технічних норм експлуатаційної роботи залізниці та її дирекцій : методичні вказівки до розрахункової роботи з дисципліни "Управління експлуатаційною роботою та якістю перевезень" / укладачі : М. І. Данько, В. М. Кулешов, О. В. Березань, О. А. Малахова, Г. М. Сіконенко, І. А. Житник, М. Є. Щербина ; кафедра "Управління експлуатаційною роботою". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 62 с .
Abstract: Технічне нормування в сучасних умовах є складовою частиною управління перевізним процесом і регламентується місячним планом перевезень, керуючими документами, планом формування (ПФП), графіком руху поїздів (ГРП), типовим технологічним процесом (ТТП), договорами з вантажовідправниками [1]. Технічне нормування складається з технічних норм експлуатаційної роботи з вагонами, технічних норм роботи та використання локомотивів, технічних норм забезпечення перевізними засобами. На базі нормативних документів та у відповідності до фактичної ситуації здійснюється оперативне керування перевезеннями.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2684
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf548.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.