Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2686
Title: Організація місцевих вагонопотоків на дирекції залізничних перевезень "В" : методичні вказівки до контрольної роботи з дисципліни "Управління експлуатаційною роботою та якістю перевезень на залізничному транспорті"
Authors: Кулешов, Вячеслав Михайлович
Березань, О. В.
Малахова, Олена Анатоліївна
Сіконенко, Григорій Михайлович
Кулешов, Валерій Вячеславович
Житник, І. А.
Щербина, Марина Євгенівна
Рябушка, Юлія Анатоліївна
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Організація місцевих вагонопотоків на дирекції залізничних перевезень "B" : методичні вказівки до контрольної роботи з дисципліни "Управління експлуатаційною роботою та якістю перевезень на залізничному транспорті" / укладачі : В. М. Кулешов, О. В. Березань, О. А. Малахова, Г. М. Сіконенко, В. В. Кулешов, І. А. Житник, М. Є. Щербина, Ю. А. Рябушка ; кафедра "Управління експлуатаційною роботою". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 32 с.
Abstract: Порядок виконання операцій при перевезенні вантажів залізничним транспортом встановлюється нормативними документами Міністерства транспорту і зв’язку України, Державної адміністрації залізничного транспорту України, розробленими на їх основі типовими технологічними процесами роботи станцій, які враховуються при складанні технологічних процесів роботи дільниць, де вже докладно враховують місцеві умови. Але у більшості випадків обслуговування місцевої роботи проміжних станцій дільниць здійснюється поїздами різних категорій (збірними, вивізними, передаточними) та окремими локомотивами. У вступі контрольної роботи потрібно перелічити основні нормативні документи та технологічні процеси, які впливають на організацію місцевих вагонопотоків та роботу указаних технічних засобів на дільницях.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2686
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf418.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.