Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2754
Назва: Експериментальна програма з фізичного виховання з посиленим курсом професійно-прикладної фізичноі підготовки : методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни "Фізичне виховання"
Автори: Єфремова, Анжеліка Яковлівна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Експериментальна програма з фізичного виховання з посиленим курсом професійно-прикладної фізичноі підготовки : методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни "Фізичне виховання" / укладач А.Я. Єфремова ; кафедра фізичного виховання та спорту. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 67 с.
Короткий огляд (реферат): Авторська програма розглядає методику підвищення рівня загальної і професійно-прикладної фізичної підготовленості, формування професійно важливих фізичних і психофізичних якостей у майбутніх фахівців залізничної галузі засобами фізичного виховання. Методичні рекомендації призначені для студентів денної форми навчання залізничних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2754
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки 52.pdf531.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.