Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2762
Назва: Філософські проблеми сучасності
Автори: Овчаренко, В. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Овчаренко В. М. Філософські проблеми сучасності : конспект лекцій / В. М. Овчаренко. - Харків : УкрДУЗТ, 2015 . - 55 с.
Короткий огляд (реферат): Даний конспект лекцій розроблено відповідно до вимог робочої програми з дисципліни «Філософські проблеми сучасності» для магістрів УкрДУЗТу на основі досвіду читання відповідного курсу. Він є складовою навчально-методичного комплексу дисципліни. У конспекті лекцій розглянуто вісім тем, які охоплюють усю тематику робочої програми, наводяться контрольні питання для самоперевірки. Велика увага приділяється зв’язку сучасних глобальних проблем та філософським осмисленням шляхів їх можливого вирішення. Конспект лекцій може бути використаний як для підготовки до семінарських занять, так і для самостійного вивчення дисципліни. Конспект лекцій призначений для магістрів спеціальності «Вагони» та «Локомотиви» механічного факультету УкрДУЗТу денної форми навчання. Він містить знання, які потрібні магістрам для підвищення рівня культури мислення, глибокого культурного збагачення та вдосконалення особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2762
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf354.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.