Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2833
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Транспортна екологія"
Автори: Тимофеєва, Лариса Андріївна
Тимофєєв, Сергій Сергійович
Федченко, Ірина Іванівна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Транспортна екологія" / укладачі : Л.А.Тимофеєва, С.С. Тимофєєв, І.І. Федченко ; кафедра якості, стандартизації, сертифікації та технології виготовлення матеріалів. - Харків : УкрДАЗТ. 2015. - 39 с.
Короткий огляд (реферат): Стійкий розвиток залізничного транспорту варто реалізувати з дотриманням екологічних вимог. За останнє 10- річчя проблема негативного впливу транспорту в цілому і залізничного транспорту зокрема на стан навколишнього середовища набула глобального масштабу. У зв'язку з цим комісія Європейського Співтовариства (ЄС) визначила транспорт як одне із найбільш значних джерел забруднення. Не дивлячись на те, що залізничний транспорт з усіх інших видів транспорту є найбільш безпечним, ця проблема особливо актуальна для України, тому що вона за щільністю залізничної мережі і вантажонапруженістю перевищує багато інших країн Центральної Європи. Рекомендуються для магістрів спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2833
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки 102.pdf367.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.