Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2863
Назва: Академічна освіта
Автори: Харламов, Павло Олександрович
Коваленко, Дмитро Миколайович
Дата публікації: 2015
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Харламов П. О. Академічна освіта : конспект лекцій / П. О. Харламов, Д. М. Коваленко. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 80 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто структуру і структурні зміни в системі академічної освіти для студентів напряму 6.070105 «Рухомий склад залізниць» спеціальності 7.070105 «Локомотиви та локомотивне господарство». Наведено загальну інформацію про структуру, склад керівництва, науково-педагогічний склад, відділи, філії, що надасть студенту можливість полегшити сприйняття як вищої освіти в цілому, так і академії окремо. Даний матеріал спрощує розуміння навчання, полегшує пошук відповідей на загальні питання стосовно навчання в УкрДУЗТ, підвищує мобільність студентів і спрощує можливість їх вибору в подальшому, практично надає можливість спрощеного користування бібліотечним фондом, довідниковими джерелами, подає загальну інформацію щодо студентського самоврядування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2863
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf623.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.