Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2887
Назва: Організаційна культура підприємств. Частина 2
Автори: Компанієць, Вікторія Віталіївна
Полякова, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Компанієць В. В. Організаційна культура підприємств : конспект лекцій. Частина 2 / В. В. Компанієць, О. М. Полякова. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 100 с.
Короткий огляд (реферат): У конспекті лекцій послідовно викладено теоретичні і методологічні питання соціокультурних основ економічного розвитку та господарської діяльності, вивчення економічної культури на макро-, мезо- та мікрорівнях, у т.ч. особливості організаційної культури на залізничному транспорті України. Конспект лекцій складається з чотирьох частин. У другій частині розкрито вплив релігії та національної культури на особливості соціально-економічної системи та формування організаційної культури підприємства, проаналізовано схожості та відмінності національних культур, розглянуто особливості моделей управління різних соціально- економічних систем. Рекомендується для студентів спеціальності „Економіка підприємства” всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2887
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf702.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.