Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2902
Назва: Транспортне право. Частина 2
Автори: Продащук, Світлана Миколаївна
Костєнніков, Олексій Михайлович
Богомазова, Ганна Євгенівна
Шапатіна, Ольга Олександрівна
Дата публікації: 2015
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Транспортне право : конспект лекцій. Частина 2 / С. М. Продащук, О. М. Костєнніков, Г. Є. Богомазова, О. О. Шапатіна. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 57 с.
Короткий огляд (реферат): Цей конспект лекцій дає поняття про договори залізничного транспорту, планування й облік виконання перевезень вантажів залізничним транспортом України, розкриває питання про права, обов’язки і відповідальність сторін і учасників договору на перевезення вантажу. У цій роботі розглянуто правила перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом по Україні та у прямому міжнародному сполученні, правила складання і розгляду актів та претензій. Цей конспект лекцій може використовуватися як теоретичне джерело при вивченні організаційно-правових засад діяльності всіх видів транспорту загального користування як у межах України, так і при міжнародних перевезеннях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2902
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf346.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.