Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2921
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Автоматизація технологічних процесів" SCHNIDER ELECTRIC
Authors: Бутенко, Володимир Михайлович
Issue Date: 2015
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Автоматизація технологічних процесів" SCHNIDER ELECTRIC / укладач В. М. Бутенко ; кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем. - Харків : УкрДАЗТ, 2015. - 56 с.
Abstract: Метою цих методичних вказівок є вивчення практичних аспектів імітаційного моделювання технологічних процесів на прикладі програмно-технічних компонентів залізничної автоматики як складової частини систем забезпечення руху поїздів засобами промислових контролерів. Для створення програмних модулів спеціалізованих комп’ютерних систем використовується множина мов програмування, яка відповідає IEC 31131-3/EN 31131. Курс розглядається як галузева складова і передбачає ознайомлення з відповідними методиками створення і дослідження моделей і підпрограм у відповідності з робочою програмою дисципліни, затвердженою радою факультету. Призначено для студентів факультету АТЗ з напрямку КІУС – бакалавр 6.050202 денної форми навчання. Можливе застосування цих методичних вказівок і на інших формах навчання та напрямках підготовки студентів і магістрантів за рішенням лектора.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2921
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.