Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/29636| Назва: | Стратегія формування лояльності пасажирів на залізничному транспорті |
| Інші назви: | Strategy of forming passenger loyalty in railway transport |
| Автори: | Мкртичьян, Олена Миколаївна Салащенко, О. В. Mkrtichyan, O. M. Salashchenko, O. V. |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Український державний університет залізничного транспорту |
| Бібліографічний опис: | Мкртичьян О. М. Стратегія формування лояльності пасажирів на залізничному транспорті / О. М. Мкртичьян, О. В. Салащенко // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика: матеріали двадцять першої наук.-практ. міжнарод. конф. (5-6 червня 2025 р.). - Харків: УкрДУЗТ, 2025. - С. 265-266. |
| Короткий огляд (реферат): | У сучасних умовах, коли залізничні перевезення конкурують із авіаційним, автомобільним та автобусним транспортом, актуальним завданням для залізничних операторів стає збереження і розширення клієнтської бази. Одним із найбільш ефективних інструментів маркетингового управління взаємовідносинами з пасажирами є стратегії формування лояльності, які все частіше реалізуються через цифрові канали. Національний залізничний оператор України переважно зосереджується на обслуговуванні пасажирських потоків у межах стабільного попиту, не використовуючи потенціал повторної купівлі, персоналізованих пропозицій та емоційного зв'язку з брендом. Це обмежує можливості підвищення доходів та довготривалого залучення пасажирів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/29636 |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Мкртичьян.pdf | 289.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.