Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Катковнікова, Лідія Анатоліївна | - |
| dc.contributor.author | Григор’єв, Ю.В. | - |
| dc.contributor.author | Зізін, С.О. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-01T15:31:31Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-01T15:31:31Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Катковнікова Л. А. Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах / Л. А. Катковнікова, Ю. В. Григор’єв, С. О. Зізін // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я: тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, (22-25 травня 2024 р.). - Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 586. | uk_UA |
| dc.identifier.issn | 2786-9253 (Online) | - |
| dc.identifier.uri | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173 | - |
| dc.description.abstract | Під безпекою продуктів харчування розуміють відсутність небезпеки для здоров’я людини при їх вживанні, як з точки зору гострої негативної дії (харчові отруєння і харчові інфекції), так і з точки зору небезпеки віддалених наслідків (канцерогенна, мутагенна і тератогенна дія), тобто безпечними можна вважати такі продукти харчування, що не чинять шкідливої, несприятливої дії на здоров’ї сьогодення і майбутнього поколінь. | uk_UA |
| dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | uk_UA |
| dc.title | Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Appears in Collections: | 2024 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Катковнікова.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.