Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКатковнікова, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorГригор’єв, Ю.В.-
dc.contributor.authorЗізін, С.О.-
dc.date.accessioned2025-12-01T15:31:31Z-
dc.date.available2025-12-01T15:31:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКатковнікова Л. А. Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах / Л. А. Катковнікова, Ю. В. Григор’єв, С. О. Зізін // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я: тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, (22-25 травня 2024 р.). - Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 586.uk_UA
dc.identifier.issn2786-9253 (Online)-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173-
dc.description.abstractПід безпекою продуктів харчування розуміють відсутність небезпеки для здоров’я людини при їх вживанні, як з точки зору гострої негативної дії (харчові отруєння і харчові інфекції), так і з точки зору небезпеки віддалених наслідків (канцерогенна, мутагенна і тератогенна дія), тобто безпечними можна вважати такі продукти харчування, що не чинять шкідливої, несприятливої дії на здоров’ї сьогодення і майбутнього поколінь.uk_UA
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"uk_UA
dc.titleДопустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктахuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Катковнікова.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.