Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173| Назва: | Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах |
| Автори: | Катковнікова, Лідія Анатоліївна Григор’єв, Ю.В. Зізін, С.О. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" |
| Бібліографічний опис: | Катковнікова Л. А. Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах / Л. А. Катковнікова, Ю. В. Григор’єв, С. О. Зізін // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я: тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, (22-25 травня 2024 р.). - Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 586. |
| Короткий огляд (реферат): | Під безпекою продуктів харчування розуміють відсутність небезпеки для здоров’я людини при їх вживанні, як з точки зору гострої негативної дії (харчові отруєння і харчові інфекції), так і з точки зору небезпеки віддалених наслідків (канцерогенна, мутагенна і тератогенна дія), тобто безпечними можна вважати такі продукти харчування, що не чинять шкідливої, несприятливої дії на здоров’ї сьогодення і майбутнього поколінь. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173 |
| ISSN: | 2786-9253 (Online) |
| Розташовується у зібраннях: | 2024 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Катковнікова.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.