Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173
Назва: Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах
Автори: Катковнікова, Лідія Анатоліївна
Григор’єв, Ю.В.
Зізін, С.О.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Бібліографічний опис: Катковнікова Л. А. Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах / Л. А. Катковнікова, Ю. В. Григор’єв, С. О. Зізін // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я: тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, (22-25 травня 2024 р.). - Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 586.
Короткий огляд (реферат): Під безпекою продуктів харчування розуміють відсутність небезпеки для здоров’я людини при їх вживанні, як з точки зору гострої негативної дії (харчові отруєння і харчові інфекції), так і з точки зору небезпеки віддалених наслідків (канцерогенна, мутагенна і тератогенна дія), тобто безпечними можна вважати такі продукти харчування, що не чинять шкідливої, несприятливої дії на здоров’ї сьогодення і майбутнього поколінь.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173
ISSN: 2786-9253 (Online)
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Катковнікова.pdf1.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.