Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173| Title: | Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах |
| Authors: | Катковнікова, Лідія Анатоліївна Григор’єв, Ю.В. Зізін, С.О. |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" |
| Citation: | Катковнікова Л. А. Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах / Л. А. Катковнікова, Ю. В. Григор’єв, С. О. Зізін // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я: тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, (22-25 травня 2024 р.). - Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 586. |
| Abstract: | Під безпекою продуктів харчування розуміють відсутність небезпеки для здоров’я людини при їх вживанні, як з точки зору гострої негативної дії (харчові отруєння і харчові інфекції), так і з точки зору небезпеки віддалених наслідків (канцерогенна, мутагенна і тератогенна дія), тобто безпечними можна вважати такі продукти харчування, що не чинять шкідливої, несприятливої дії на здоров’ї сьогодення і майбутнього поколінь. |
| URI: | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173 |
| ISSN: | 2786-9253 (Online) |
| Appears in Collections: | 2024 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Катковнікова.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.