Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173
Title: Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах
Authors: Катковнікова, Лідія Анатоліївна
Григор’єв, Ю.В.
Зізін, С.О.
Issue Date: 2024
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Катковнікова Л. А. Допустимі рівні забруднювачів хімічної і біологічної природи в харчових продуктах / Л. А. Катковнікова, Ю. В. Григор’єв, С. О. Зізін // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я: тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, (22-25 травня 2024 р.). - Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 586.
Abstract: Під безпекою продуктів харчування розуміють відсутність небезпеки для здоров’я людини при їх вживанні, як з точки зору гострої негативної дії (харчові отруєння і харчові інфекції), так і з точки зору небезпеки віддалених наслідків (канцерогенна, мутагенна і тератогенна дія), тобто безпечними можна вважати такі продукти харчування, що не чинять шкідливої, несприятливої дії на здоров’ї сьогодення і майбутнього поколінь.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30173
ISSN: 2786-9253 (Online)
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Катковнікова.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.