Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3129
Title: Програма та завдання і методичні вказівки до контрольних робіт з дисципліни "Планування та організація експерименту"
Authors: Тимофеєва, Лариса Андріївна
Дьомін, Андрій Юрійович
Issue Date: 2017
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Програма та завдання і методичні вказівки до контрольних робіт з дисципліни "Планування та організація експерименту" / укладачі : Л. А. Тимофеєва, А. Ю. Дьомін ; кафедра якості, стандартизації, сертифікації та технологій виготовлення матеріалів. - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - 17 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Планування та організація експерименту» є підготовка фахівців у галузі планування експерименту у транспортній сфері; підготовка майбутнього магістра до науково-технічної та організаційно- методичної діяльності, пов'язаної з проведенням наукових досліджень: формулювання завдання; організація і проведення досліджень, включаючи організацію роботи наукового колективу; оформлення результатів досліджень; оцінка ефективності розроблених пропозицій та їх упровадження, а також набування практичних навичок для планування та проведення експериментальних досліджень на підприємствах залізничного транспорту. Рекомендується для магістрів спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3129
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки 52.pdf258.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.