Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3313
Назва: Математична статистика : методичні вказівки та завдання до розрахунково - графічної роботи з дисципліни "Теорія ймовірностей та математична статистика"
Автори: Могульський, Євгеній Зіновійович
Бородай, Геннадій Прокопович
Дата публікації: 2008
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Математична статистика : методичні вказівки та завдання до розрахунково - графічної роботи з дисципліни "Теорія ймовірностей та математична статистика" / укладачі : Є. З. Могульський, Г. П. Бородай ; кафедра вищої математики. - Харків : УкрДАЗТ, 2008. - 76 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках наведені програми на мові PASCAL та детальні вказівки щодо виконання РГР для розв’язання наступних задач математичної статистики за допомогою ПК: обробка результатів спостережень та перевірка гіпотези про вид розподілу випадкової величини за допомогою критерію 2  (Пірсона), оцінка параметрів регресії, дисперсійний аналіз тощо. Методичні вказівки рекомендуються для студентів економічних та загальнотехнічних спеціальностей денної та заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3313
Розташовується у зібраннях:2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.