Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3316
Title: Ряди : завдання і методичні вказівки до контрольної роботи з дисципліни "Вища математика" для студентів денної форми навчання
Authors: Науменко, Віталій Васильович
Осмаєв, Олег Аданійович
Стрельнікова, Олена Олександрівна
Issue Date: 2003
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Ряди : завдання і методичні вказівки до контрольної роботи з дисципліни "Вища математика" для студентів денної форми навчання / укладачі : В. В.Науменко, О. А. Осмаєв, О. О. Стрельнікова ; кафедра вищої математики. - Харків : УкрДАЗТ, 2003. - 34 с.
Abstract: Завдання і методичні вказівки призначені для активного вивчення студентами механічного та будівельного факультетів УкрДАЗТ денної форми навчання таких розділів курсу вищої математики: числові та степеневі ряди, ряди Тейлора та ряди Фур’є. Вони містять стислий виклад необхідних теоретичних питань та забезпечені прикладами, що поясняють теоретичні положення та дозволяють самостійно розв‘язувати задачі з даної теми. В завданнях і методичних вказівках міститься 8 завдань (по 30 варіантів у кожному), розв’язання яких дозволить опанувати матеріал з даної теми. Рекомендуються для студентів загальнотехнічних спеціальностей денної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3316
Appears in Collections:2003

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки544.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.