Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3338
Title: Методичні вказівки і завдання до виконання РГР "Гармонічний аналіз та його застосування до розрахунку лінійних електричних кіл"
Authors: Давиденко, Михайло Георгійович
Храбустовський, Володимир Іванович
Issue Date: 2002
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки і завдання до виконання РГР "Гармонічний аналіз та його застосування до розрахунку лінійних електричних кіл" / укладачі : М. Г. Давиденко, В. І. Храбустовський ; кафедра вищої математики. - Харків : УкрДАЗТ, 2002. - 30 с.
Abstract: Розрахунок електричних кіл у спектральній області є одним з докорінно важливих методів, що входять до арсеналу, яким повинен володіти спеціаліст у галузі автоматики та автоматизації на транспорті. При цьому важливе як володіння математичними засадами цього методу та технікою виконання відповідних аналітичних перетворень, так і вміння надавати отриманим результатам фізичного змісту та інтерпретувати їх в термінах теорії електричних кіл. Саме тому кафедри вищої математики та електротехніки і електричних машин вирішили поєднати розрахунково-графічні роботи “Гармонічний аналіз періодичних функцій” та “Розрахунок кола періодичного несинусоїдного струму” в одну, яка має як спеціалізовану математичну частину, так і спеціалізовану електротехнічну частину. Таке поєднання має за мету встановити наочний зв’язок між математичним та електротехнічним тлумаченнями понять “гармоніка”, “період”, “спектр” та ін. і, таким чином, сприяти повноцінному засвоєнню теоретичних відомостей та практичних навичок з відповідних розділів обох дисциплін. Рекомендуються для студентів факультету АТЗ денної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3338
Appears in Collections:2002

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки735.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.