Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3492
Назва: Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни "Основи духовної культури"
Автори: Компанієць, Вікторія Віталіївна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни "Основи духовної культури" / укладач В. В. Компанієць ; кафедра економіки та управління виробничим і комерційним бізнесом. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 122 с.
Короткий огляд (реферат): З метою формування у молоді високоморальних національних та загальнолюдських якостей, патріотичної та громадянської свідомості, ціннісних орієнтирів, які ведуть людину шляхом пізнання Істини, Добра, Справедливості, Краси, вбачається необхідним вивчення у вищих навчальних закладах предметів духовно-морального спрямування, яким є курс, що пропонується. Курс має на меті сформувати та розвинути компетент- ності, що у сукупності відносяться до загальнокультурних, ціннісно-смислових, особистісного самовдосконалення, навчально-пізнавальних, творчих, інформаційних, комунікатив- них. Рекомендуються для студентів першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальностей «Економіка», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3492
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf2.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.