Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3699
Назва: Визначення основних параметрів елементів ресорного підвішування локомотивів
Автори: Сумцов, Андрій Леонідович
Коваленко, Віталій Іванович
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Визначення основних параметрів елементів ресорного підвішування локомотивів : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Теорія та конструкція локомотивів". Частина 2 / укладачі : А. Л. Сумцов, В. І. Коваленко ; кафедра експлуатації та ремонту рухомого складу. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 32 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначено для студентів спеціальності 273 «Залізничний транспорт» усіх форм навчання для самостійної підготовки до лабораторних робіт з метою закріплення і поглиблення знань про методи розрахунку та випробувань вузлів ресорного підвішування локомотивів. До лабораторної роботи студент повинен готуватись самостійно заздалегідь та поза навчальними аудиторіями, а саме: докладно вивчити теоретичний матеріал відповідної лабораторної роботи, програму і методику лабораторних досліджень. Однією з ознак підготовки студента до лабораторної роботи є обов’язкова наявність заготовки звіту. Він має містити номер роботи, її назву та мету, послідовність проведення лабораторної роботи. За результатами виконаної лабораторної роботи студенти оформлюють звіти та подають їх викладачу для захисту. Призначені для студентів усіх форм навчання спеціальності 273 «Залізничний транспорт» та відповідають робочій програмі з курсу «Теорія та конструкція локомотивів».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3699
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf711.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.