Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3763
Title: Безпека руху та правила технічної експлуатації залізниц : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Безпека руху та ПТЕ залізниць". Частина І
Authors: Прохорченко, Галина Олегівна
Головко, Тетяна Володимирівна
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Безпека руху та правила технічної експлуатації залізниц : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Безпека руху та ПТЕ залізниць". Частина І / укладачі : Г. О. Прохорченко, Т. В. Головко ; кафедра управління експлуатаційною роботою. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 25 с.
Abstract: Методичні вказівки для проведення практичних занять розроблено на основі робочої програми до практичних занять з дисципліни «Безпека руху та ПТЕ залізниць» та спрямовано на формування загальних і професійних компетенцій. Подано методичні рекомендації до проведення практичних занять, що дають змогу засвоїти інформацію щодо класифікації транспортних подій на залізничному транспорті України; порядок проведення технічного та службового розслідування транспортних подій; закріпити вміння щодо проведення аналізу транспортних подій, що дають можливість змоделювати порядок дії в аварійних і нестандартних ситуаціях. Методичні вказівки відповідають програмі дисципліни «Безпека руху та ПТЕ залізниць». Методичні вказівки призначено для підготовки студентів денної форми навчання спеціальності 275.02 – Транспортні технології (залізничний транспорт) та 263 – Цивільна безпека.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/3763
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf552.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.