Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4591
Title: Моделювання пристроїв та систем залізничної автоматики в сітках Петрі : методичні вказівки до лабораторних занять, самостійної роботи, курсового та дипломного проектування з дисципліни "Системний аналіз складних систем управління"
Authors: Мороз, Володимир Петрович
Змій, Сергій Олексійович
Турчинов, Роман Володимирович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Моделювання пристроїв та систем залізничної автоматики в сітках Петрі : методичні вказівки до лабораторних занять, самостійної роботи, курсового та дипломного проектування з дисципліни "Системний аналіз складних систем управління" / укладачі : В. П. Мороз, С. О. Змій, Р. В. Турчинов ; кафедра "Автоматика та комп’ютерне телекерування рухом поїздів". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 26 с.
Abstract: Описано основи сіток Петрі, принципи побудови моделей у сітках Петрі. Методичні вказівки містять усю необхідну інформацію щодо підготовки та виконання лабораторної роботи. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 7(8).092507.01 «Автоматика та автоматизація на транспорті», що вивчають курс «Системний аналіз складних систем управління» всіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4591
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf306.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.