Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4619
Title: Методичні рекомендації до практичних занять, виконання курсових і дипломних проектів, РГР та самостійної роботи з дисципліни "Станційні системи автоматики". Частина 1
Authors: Мойсеєнко, Валентин Іванович
Клименко, Костянтин Станіславович
Радковський, Сергій Олександрович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні рекомендації до практичних занять, виконання курсових і дипломних проектів, РГР та самостійної роботи з дисципліни "Станційні системи автоматики". Частина 1 / укладачі : В. І. Мойсеєнко, К. С. Клименко, С. О. Радковський ; кафедра "Автоматика та комп’ютерне телекерування рухом поїздів". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 53 с.
Abstract: У роботі пропонується виконати проект обладнання пристроями електричної централізації станції, отриманої за завданням. Проект складається з експлуатаційної і технічної частин та проектування електричної централізації. В першій частині методичних рекомендацій розглянута методика виконання експлуатаційної і технічної частин. В експлуатаційній частині вирішуються питання (за основу може бути взята курсова робота з дисципліни "Експлуатаційні основи систем залізничної автоматики" або "Виробничі процеси та обладнання об'єктів автоматизації"). Методичні рекомендації призначено для студентів спеціальності 7.092507 “Автоматика і автоматизація на транспорті” спеціалізації 7.092507.01 “Автоматика і комп’ютерні системи управління рухом поїздів” всіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4619
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf678.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.