Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4622
Назва: Альтернативні види палива для двигунів внутрішнього згоряння
Автори: Кравець, Андрій Михайлович
Дата публікації: 2010
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Кравець А. М. Альтернативні види палива для двигунів внутрішнього згоряння : конспект лекцій з дисципліни "Основи надійності та експлуатаційні матеріали для БКВРМ" / А. М. Кравець. - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 33 с.
Короткий огляд (реферат): У даному конспекті лекцій розглядається проблема можливості та доцільності переведення двигунів внутрішнього згоряння з дизельного палива та бензину на інші, альтернативні види палива. Наведено фізико-хімічні та експлуатаційні характеристики найбільш перспективних видів альтернативних палив та порівняно їх із характеристиками бензинів та дизельного палива. Проаналізовано позитивні та негативні наслідки для ДВЗ, обслуговуючого персоналу та навколишнього середовища від застосування того чи іншого виду альтернативного палива. Наведені деякі рекомендації стосовно можливих шляхів адаптації сучасних ДВЗ до використання палив ненафтового походження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4622
Розташовується у зібраннях:2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf325.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.