Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4641
Title: Робоча навчальна програма дисципліни "Будівельна механіка" для студентів спеціальності 7.100502 "Залізничні споруди, колія та колійне господарство" з урахуванням модульної системи
Authors: Чихладзе, Елгуджа Давидович
Ватуля, Гліб Леонідович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Робоча навчальна програма дисципліни "Будівельна механіка" для студентів спеціальності 7.100502 "Залізничні споруди, колія та колійне господарство" з урахуванням модульної системи / укладачі : Е. Д. Чихладзе, Г. Л. Ватуля ; кафедра "Будівельна механіка і гідравліка". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 26 с.
Abstract: Будівельна механіка – наука, яка займається розробленням принципів і методів розрахунку споруд на міцність, жорсткість і стійкість. Якщо об’єктом вивчення в опорі матеріалів були окремі елементи споруд, то об’єктом вивчення в будівельній механіці є споруда в цілому. Ця програма в достатньому обсязі вiдповiдає вимогам, виконання яких необхiдне для пiдготовки висококвалiфiкованих iнженерiв з будiвельних спецiальностей транспортних вузiв. Вона передбачає викладання теоретичних питань в тiсному зв’язку з фiзикомеханiчними властивостями будiвельних матерiалiв при рiзноманiтних умовах навантаження та роботи. Рекомендується для студентів будівельних спеціальностей транспортних вузів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4641
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf358.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.