Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4644
Title: Робоча навчальна програма дисципліни "Будівельна механіка" для студентів спеціальності 7.100501 "Рухомий склад та спеціальна техніка на залізничному транспорті" спеціалізації 7.100501.03 "Виробництво, експлуатація та ремонт вагонів" з урахуванням модульної системи
Authors: Берестянська, Світлана Юріївна
Глазунов, Юрий Владимирович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Робоча навчальна програма дисципліни "Будівельна механіка" для студентів спеціальності 7.100501 "Рухомий склад та спеціальна техніка на залізничному транспорті" спеціалізації 7.100501.03 "Виробництво, експлуатація та ремонт вагонів" з урахуванням модульної системи / укладачі : С. Ю. Берестянська, Ю. В. Глазунов ; кафедра "Будівельна механіка і гідравліка". - Харків : УкрДАЗТ. 2010. - 16 с.
Abstract: Ця програма в достатньому обсязі вiдповiдає вимогам, виконання яких необхiдне для пiдготовки висококвалiфiкованих iнженерiв з механічних спецiальностей транспортних вузiв. Вона передбачає викладання теоретичних питань в тiсному зв’язку з фiзикомеханiчними властивостями матерiалiв при рiзноманiтних умовах навантаження та роботи. Для закрiплення досвiду та набуття практичних навичок самостiйної роботи студентiв передбаченi індивідуальні розрахунковi роботи, що виконуються за допомогою ЕОМ. Для студентiв заочної форми рекомендовані такi навчальнi посiбники, в яких мiстяться відомостi з теорiї, приклади розрахункiв програми на ЕОМ з iнструкцiями та тестовими прикладами. Цей курс базується на вивченнi дисциплiн “Математика”, “Опір матеріалів”. Рекомендується для студентів механічних спеціальностей транспортних вузів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4644
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf217.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.