Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4657
Title: Робоча навчальна програма дисципліни "Опір матеріалів" для студентів спеціальності 7.100501 "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту. Локомотиви" з урахуванням модульної системи
Authors: Веревічева, Марина Анатоліївна
Жакін, Іван Анатолійович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Робоча навчальна програма дисципліни "Опір матеріалів" для студентів спеціальності 7.100501 "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту. Локомотиви" з урахуванням модульної системи / укладачі : М. А. Веревічева, І. А. Жакін ; кафедра "Будівельна механіка і гідравлика". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 38 с.
Abstract: Мета і завдання курсу полягають у тому, щоб навчити студентів правильно виконувати розрахунки деталей машин та рухомого складу залізниць на міцність, жорсткість і стійкість, правильно вибирати конструкційні матеріали на основі набутих навичок лабораторних досліджень їхніх властивостей, кваліфіковано вибирати форму поперечного перерізу деталі, при якій забезпечується мінімум витрат матеріалу. Рекомендується для студентів механічних спеціальностей транспортних вузів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4657
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf341.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.