Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4693
Title: Робоча навчальна програма з дисципліни "Водопостачання та водовідведення" для студентів спеціальності 7.100502 "Залізничні споруди, колія та колійне господарство" з урахуванням модульної системи
Authors: Ляшенко, О. Л.
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Робоча навчальна програма з дисципліни "Водопостачання та водовідведення" для студентів спеціальності 7.100502 "Залізничні споруди, колія та колійне господарство" з урахуванням модульної системи / укладач О. Л. Ляшенко ; кафедра "Будівельна механіка і гідравліка". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 22 с.
Abstract: Дисципліна «Водопостачання та водовідведення» вивчає будову, принципи проектування і основи експлуатації систем водопостачання та водовідведення на залізничному транспорті, роль і значення систем у роботі залізничного транспорту. Дисципліна пов'язана з проектуванням і будівництвом залізниць, залізничних станцій та населених пунктів біля них, споруд і підприємств залізничного транспорту та окремих житлових та промислових будівель. Мета і завдання курсу. Метою викладання дисципліни є: ознайомити студентів з будовою та експлуатацією централізованого та нецентралізованого водопостачання і водовідведення залізничних об'єктів; навчити їх самостійно розраховувати основні споруди систем водопостачання і водовідведення з використанням обчислювальної техніки.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4693
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf266.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.