Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4695
Title: Робоча навчальна програма з дисципліни "Гідравліка" для студентів спеціальності 7.100502 "Залізничні споруди, колія та колійне господарство" з урахуванням модульної системи
Authors: Єгорова, Ірина Михайлівна
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Робоча навчальна програма з дисципліни "Гідравліка" для студентів спеціальності 7.100502 "Залізничні споруди, колія та колійне господарство" з урахуванням модульної системи / укладач І. М. Єгорова ; кафедра "Будівельна механіка і гідравліка". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 22 с.
Abstract: Гідравліка та гідрологія – це фундаментальні дисципліни, що вивчають закони руху рідини та їх застосування для розв’язання інженерних задач. Важливе місце цих наук у системі підготовки інженерів за спеціальністю «Залізничні споруди та колійне господарство» обумовлено тим, що основні розміри усіх інженерних споруд на залізницях, які взаємодіють з потоками рідини, визначаються гідравлічними та гідрологічними розрахунками. Мета підготовки спеціалістів за цією дисціплиною – вивчення законів руху рідини та їх фізичної сутності, застосування законів руху рідини для визначення розмірів водопропускних споруд та для регулювання потоку і руслових процесів на перетині траси залізниці з водотоками. Рекомендується для студентів будівельних спеціальностей транспортних вузів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4695
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf238.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.