Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4716
Title: Завдання на контрольні роботи 1, 2 з методичними вказівками до їх виконання з дисципліни "Електротехніка" для студентів спеціальності "Організація перевезень і управління на транспорті" заочної форми навчання
Authors: Прогонний, Олексій Миколайоввич
Тихонравов, Сергій Миколайович
Сіроклин, Іван Миколайович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Завдання на контрольні роботи 1, 2 з методичними вказівками до їх виконання з дисципліни "Електротехніка" для студентів спеціальності "Організація перевезень і управління на транспорті" заочної форми навчання / укладачі : О. М Прогонний, С. М. Тихонравов, І. М. Сіроклин ; кафедра "Електротехніка та електричні машини". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 49 с.
Abstract: Наведені вихідні дані та послідовність роботи. Викладені методичні рекомендації до виконання та приклади розрахунків, запропоновані контрольні запитання для самоперевірки та захисту контрольних робіт. Завдання охоплюють найважливіші теми дисципліни. Методичні вказівки призначені для студентів заочної форми навчання спеціальності “Організація перевезень і управління на транспорті”, що вивчають дисципліну “Електротехніка”.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4716
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf489.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.