Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4728
Title: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Організація виробництва та транспортна логістика"
Authors: Жалкін, Сергій Григорович
Тартаковський, Едуард Давидович
Крашенінін, Олександр Семенович
Михалків, Сергій Васильович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Організація виробництва та транспортна логістика / укладачі : С.Г. Жалкін, Е. Д. Тартаковський, О. С. Крашенінін, С. В. Михалків ; кафедра "Експлуатація та ремонт рухомого складу". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 41 с.
Abstract: Методичні вказівки містять приклади виконання задач за темами дисципліни, які допоможуть студентам набути навичок самостійного розв’язання завдань з організації виробництва і транспортної логістики. Завдання, що пропонуються, охоплюють деякі розділи дисципліни. Їхня кількість обумовлена ступенем важкості, важливості й новизни матеріалу. Вихідні дані робіт, що виконуються, є умовними. Значна увага приділена питанням оптимізації й технікоекономічному обґрунтуванню прийнятих управлінських рішень, що є цінним під час підготовки до дипломного проектування й самостійної інженерної роботи.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4728
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf2.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.