Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4732
Title: Аналіз та порівняння характеристик локомотивів : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Локомотиви магістрального та промислового транспорту". Частина 1
Authors: Жалкін, Сергій Григорович
Жалкін, Денис Сергійович
Теслик, Андрій Григорович
Устенко, Олександр Вікторович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Аналіз та порівняння характеристик локомотивів : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Локомотиви магістрального та промислового транспорту". Частина 1 / укладачі : С. Г. Жалкін, Д. С. Жалкін, А. Г. Теслик, О. В. Устенко ; кафедра "Експлуатація та ремонт рухомого складу". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 49 с.
Abstract: Курсова робота призначена для самостійної підготовки студентів усіх форм навчання з дисципліни "Локомотиви магістрального та промислового транспорту" відповідно до навчальної програми, а також для закріплення знань при вивченні загальних питань конструкції і роботи локомотивів, отримання навиків виконання курсових робіт і проектів. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 7.100501 "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту" спеціалізації "Виробництво, експлуатація та ремонт локомотивів" усіх форм навчання, які вивчають дисципліну "Локомотиви магістрального та промислового транспорту".
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4732
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf886.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.